(Poistunut julkaisusta)

Paloturva-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

Haemme nyt kiinteistötekniikan kasvavaan yksikköömme pääkaupunkiseudulle ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

PALOTURVA-ASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Kohteemme vaihtelevat liikekiinteistöistä tuotantolaitoksiin. Työssä tulet olemaan tekemisissä savunpoistojärjestelmien ja alkusammutuskaluston tarkastusten, huoltojen ja asennusten kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat palo-ovien tarkastukset ja huollot sekä väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet.

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta paloturvallisuusjärjestelmien tarkastuksista ja huolloista. Tarvitset tehtävän hoidossa B-ajokortin.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 31.12, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi