(Poistunut julkaisusta)

Paloturva-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille työntekijöille tilaa. Haemme nyt kiinteistötekniikan yksikköömme pääkaupunkiseudulle ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

PALOTURVA-ASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen työkohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Kohteemme vaihtelevat liikekiinteistöistä tuotantolaitoksiin. Työssä tulet olemaan tekemisissä savunpoistojärjestelmien ja alkusammutuskaluston tarkastusten, huoltojen ja asennusten kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat palo-ovien tarkastukset ja huollot sekä väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet.

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta paloturvallisuusjärjestelmien tarkastuksista ja huolloista. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin.
Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! 

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.8. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Ilari Grönholmilta, p. 050-3850642.