(Poistunut julkaisusta)

Paloturva-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme kahta sopivaa

PALOTURVA-ASENTAJAA

työkohteisiimme Imatra-Lappeenranta seudulle. Työssä tulet olemaan tekemisissä savunpoistojärjestelmien ja alkusammutuskaluston tarkastusten, huoltojen ja asennusten kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat palo-ovien tarkastukset ja huollot sekä väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet.

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta paloturvallisuusjärjestelmien tarkastuksista ja huolloista.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.8 mennessä alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi.