(Poistunut julkaisusta)

Paloturva-asentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Asiakasyrityksemme on kiinteistön rakennuttajan, isännöitsijän ja huoltohenkilöstön luottokumppani sähköisessä paloturvallisuudessa. He ovat yksi Suomen suurimmista  TUKES:in hyväksymistä paloilmoitinliikkeistä ja osa isompaa yrityskokonaisuutta työllistäen valtakunnallisesti yli 80 henkilöä.

Palveluvalikoimaan kuuluvat sähköisen paloturvallisuuden kokonaisratkaisut kohdesuunnittelusta asennuksiin ja ylläpitotarkastuksiin sekä paloilmoittimen huollot. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu 10 vuoden laaja käytännön kokemus palohälytysratkaisuista, helppo tavoitettavuus sekä nopea reagointi muutos- ja häiriötilanteissa.

Haemme Uudellemaalle paloturvallisuusjärjestelmien asentajia / huolto

Tehtävän suorittaminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta (esim. paloturvallisuus- LVIS- sähkö). Arvostamme kädentaitoja sekä halua oppia uutta.

Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky hallita erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Sinulla on hyäv sammutusjärjestelmien tuntemus. Englannin kielen taito on eduksi. 

Jos olet hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi pikaisesti www.amiko.fi "paloturva-asentaja"

Haastattelut ovat jo käynnissä hakuaikana, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.