(Poistunut julkaisusta)

Palotarkastaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Teknikontie 4, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä palotarkastajaa

Etsimme kollegaksemme sinua, jolla on aitoa kiinnostusta kuntalaisten, alueemme yritysten sekä muiden sidosryhmiemme turvallisuuden parantamiseen. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja asiakaslähtöinen asioiden ymmärrettäväksi tekeminen on sinulle luontaista. Haluat toimia ensisijassa hyvässä yhteistyössä ohjaten ja neuvoen tavoitteemme saavuttamiseksi, mutta tiedostat myös viranomaisroolisi ja siitä seuraavat oikeudet ja velvollisuudet. Sinulla on käsitys siitä, mikä on paloturvallisuuden ja siihen liittyvän omatoimisen varautumisen kannalta olennaista ja haluat jatkuvasti kehittää asiantuntemustasi. Kun osaamisesi karttuu, sinua ei pelota osallistua pelastuslaitoksen toiminnan kehittämiseen.

Palotarkastajan tehtävä vaatii yhteistyötaitoja. Yhteensovitat ristiriitaisia näkemyksiä ja kohtaat hyvin erilaisista lähtökohdista toimivia asiakkaita. Työsi jälki ei aina ole kovin konkreettisesti havaittavissa. Toisaalta meillä pääset kokemaan myös onnistumisen elämyksiä ja tekemään työtä yhdessä päämäärämme saavuttamiseksi. Palotarkastajana käytät erilaisia tietojärjestelmiä, joten tietoteknisten valmiuksiesi on syytä olla hyvällä tasolla. Viranomaisena tuotat asiakirjoja, joiden tulee olla ymmärrettäviä ja hyvin perusteltuja. Osaat etsiä tietoja eri lähteistä ja uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä hankkimasi tiedon perusteella. Rakenteellisen paloturvallisuuden tai kemikaaliturvallisuuden osaaminen sekä kokemus poistumisturvallisuusselvitysten arvioinnista katsotaan sinulle eduksi. 

Meillä pääset tekemään työtä yhteiskunnan turvallisuuden eteen hyvässä työyhteisössä. Voimme tarjota sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja muutoinkin kehittää osaamistasi.

Viran sijoituspaikka on Keski-Uudenmaan pelastustoimialue. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä. Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri ja työhyvinvointitutkimuksen mukaan suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämiseksi.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto ja riittävä perehtyneisyys pelastustoimen tehtäviin.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: B-luokan ajokorttia ja suostumusta suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen sekä huumausainetestiin.

Luemme eduksi: 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 2959,77 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Tillander  Kati, valvontapäällikkö

p. 09 8394 0000

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Rahikainen Jussi, riskienhallintapäällikkö

p. 09 8394 0000 

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.