Palotarkastaja, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Teknikontie 4, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Etsimme kollegaksemme sinua, jolla on aitoa kiinnostusta kuntalaisten, alueemme yritysten sekä muiden sidosryhmiemme turvallisuuden parantamiseen. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja asiakaslähtöinen tekeminen on sinulle luontaista. Olet yhteistyökykyinen ja neuvottelutaitoinen, toimit ohjaten ja neuvoen tavoitteemme saavuttamiseksi. Samalla tiedostat viranomaisroolisi ja siitä seuraavat oikeudet ja velvollisuudet. Sinulla on käsitys siitä, mikä on paloturvallisuuden ja siihen liittyvän omatoimisen varautumisen kannalta olennaista ja haluat jatkuvasti kehittää asiantuntemustasi.

Palotarkastajan tehtävä vaatii kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Osaat yhteensovittaa ristiriitaisiakin  näkemyksiä ja kohdata monenlaisia asiakkaita. Palotarkastajana käytät erilaisia tietojärjestelmiä, joten tietoteknisten valmiuksiesi tulee olla hyvällä tasolla. Viranomaisena tuotat asiakirjoja, joiden tulee olla ymmärrettäviä ja hyvin perusteltuja. 

Odotamme sinulta kykyä etsiä tietoa eri lähteistä ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä hankkimasi tiedon perusteella. 

Katsomme eduksi kokemuksen poistumisturvallisuusselvitysten arvioinnista ja palontutkinnan perusteista. Myös rakenteellisen paloturvallisuuden ja/tai kemikaaliturvallisuuden osaaminen katsotaan eduksi. 

Meillä pääset tekemään työtä yhteiskunnan turvallisuuden eteen hyvässä työyhteisössä. Voimme tarjota sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää osaamistasi.

Viran sijoituspaikka on Keski-Uudenmaan pelastustoimialue. 

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos  toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä. Meillä on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri ja suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämiseksi.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto ja riittävä perehtyneisyys pelastustoimen tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: B-luokan ajokorttia ja suostumusta suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen sekä huumausainetestiin.

Luemme eduksi: Kokemuksen poistumisturvallisuusselvitysten arvioinnista ja palontutkinnan perusteista sekä osaamisen rakenteellisesta paloturvallisuudesta tai kemikaaliturvallisuudesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 2959,77 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kanerva Sami, palopäällikkö
P. 040 700 4406
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana

Tillander Kati, valvontapäällikkö
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341011
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa