(Poistunut julkaisusta)

Palotarkastaja, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme reipasta, luotettavaa ja motivoitunutta henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Palotarkastaja huolehtii osaltaan hänelle osoitetuista valvontatehtävistä sekä osallistuu onnettomuuksien ehkäisyyn liittyvään neuvontaan ja turvallisuusviestintään. Tehtäviin kuuluu myös uudisrakentamiseen liittyviä neuvonta- ja valvontatehtäviä.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika: Työaika 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta päällystöltä vaadittava kelpoisuus tai soveltuva opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta sekä aitoa kiinnostusta kehittyä pelastusalan ammattilaiseksi. Rakenteellisen paloturvallisuuden ja toisen kotimaisen kielen osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan pelastustoiminnan johtamiseen liittyvä osaaminen.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Suunnitellut haastattelupäivät ovat tiistai 9.3. ja torstai 11.3. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin ennen haastattelua.