(Poistunut julkaisusta)

Palopäällikkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Me Nesteen Porvoon jalostamon teollisuuspalokunnassa palvelemme koko Kilpilahden aluetta tiiviissä yhteistyössä paikallisen pelastusviranomaisen kanssa. Palokuntamme noin 110 vakinaista ja puolivakinaista ammattilaista varmistavat alueen turvallisuuden vuoden jokaisena päivänä.

Etsimme nyt Porvoon jalostamolle

Palopäällikköä

vastaamaan Kilpilahden teollisuusalueen palo- ja pelastustoiminnasta ja siihen liittyvistä palveluista.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Palopäällikkönä johdat Kilpilahden teollisuuspalokuntaa, työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä Nesteen sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa, keskittyen erityisesti  ennaltaehkäisevän paloturvallisuuden edistämiseen ja vaarojen torjuntaan Kilpilahden alueella. Kilpilahden teollisuuspalokunta koostuu palo- ja pelastustoiminnoista sekä kalusto- ja kehitystoiminnoista.

Palopäällikön tehtävässä:

  • Johdat palokunnan toimintaa ja toimit organisaation esimiehenä vastaten organisaation kehittämisestä ja koulutuksesta
  • Vastaat osaltasi Nesteen Tuotannon ja muiden Kilpilahden alueen toimijoiden paloturvallisuuden sekä varautumisen ylläpidosta ja kehittämisestä
  • Huolehdit palokunnan suorituskyvystä ja kustannustehokkuudesta sekä jatkuvasta parantamisesta ja kehittämisestä
  • Vastaat Kilpilahden alueen toiminnanharjoittajien palvelusopimusten toteutumisesta sekä sopimusten ylläpidosta
  • Toimit asiantuntijana erilaisissa hankkeissa sekä koulutuskokonaisuuksissa
  • Toimit alueen öljyntorjuntajohtajana Vna 636/1993
  • Toimit osana Nesteen Tuotannon valmiusjohtoryhmää ja Kilpilahden HSE -johtoryhmää

Kalustoomme kuuluu mm. 10 raskasta sammutusyksikköä, ambulanssi ja öljyntorjuntakalustoa.

Menestyksen avaimet tehtävään

Sinulla on erinomaiset johtamis- ja esimiestaidot sekä näyttöä muutosten johtamisesta ja läpiviennistä. Omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen sekä halun kehittää koko organisaation osaamista ja toimintaa.

Olet suorittanut pelastusalan päällystötutkinnon ja sinulla on käytännön työkokemusta niin pelastusalalta kuin myös esimiestehtävistä.

Odotamme sinulta hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä eri sidosryhmien kanssa: viestit sujuvasti oman organisaation, viranomaisten ja Nesteen yhteistyökumppanien suuntaan. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tarjoamme mahdollisuutta työskennellä nykyaikaisessa ja monipuolisessa teollisuusympäristön turvallisuusorganisaatiossa.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää myös työntekijöilleen työmatkakuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Jim Holmbäck 0504587384. Yhteydenottoajat:

perjantai 14.6. kello 14-16
keskiviikko 19.6 kello 12-13
tiistai 2.7 kello 9-11
torstai 4.7 kello 14-16.

Hakuaika päätty sunnuntaina 7.7.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.