(Poistunut julkaisusta)

Palopäällikkö, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Teknikontie 4, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 - 


Haemme joukkoomme kehittämisorientoitunutta palopäällikköä paloturvallisuuden asiantuntijoiden esimieheksi. Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työympäristöön johtamaan ja kehittämään pelastuslaitoksen toimintamalleja keskellä uudistuvaa toimintaympäristöä. 

Palopäällikkönä toimit rakentamisen ja maankäytön ohjauksen parissa työskentelevien asiantuntijoidemme esimiehenä. Luemme eduksi osaamisen ja kokemuksen rakenteellisesta paloturvallisuudesta sekä esimiestyöstä. Työssäsi pääset kehittämään rakentamisen ja maankäytön suunnittelun ohjaukseen liittyviä prosesseja ja toimintamalleja yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme sekä valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi päällystövarallaoloon osallistuminen tarvittaessa. 

Osallistut pelastuslaitoksen strategiseen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen. Pystyt konkretisoimaan strategiset tavoitteet käytännön toimenpiteiksi, sitoutumaan yhdessä määriteltyihin pelisääntöihin ja johtamaan ne toiminnaksi. Esimiehenä odotamme sinulta avointa ja valmentavaa työotetta sekä kykyä selkiyttää henkilöstölle yhteisten tavoitteiden merkityksen. 

Odotamme sinun kykenevän avoimeen vuorovaikutukseen ja toimivaan yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Olethan valmis oppimaan uutta ja haastamaan myös omia näkemyksiäsi tarpeen vaatiessa. Työtäsi teet yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja erilaisten yhteistyöryhmien kanssa, joten tarvitset hyviä neuvottelu- ja viestintätaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua sekä esiintymisvalmiutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan kasvualueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisiä tehtäviämme ovat onnettomuuksien ehkäisy ja pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen sekä väestönsuojeluun kuuluvista pelastustoimen tehtävistä ja tarjoamme näihin tehtäviin liittyvää asiantuntijatukea keskeisimmille sidosryhmillemme. 

Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.

Palopäällikkönä työskentelet kaikkien toimialueemme kuntien alueella.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Pelastuslainsäädännön edellyttämä kelpoisuus päällystövirkaan (Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta 407/2011, 6 §) ja riittävä perehtyneisyys pelastustoimeen tai tehtäväkenttään.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • voimassa olevaa B-luokan ajokorttia 
  • suostumusta tarvittaessa turvallisuusselvityksen tekemiseen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3779,52 euroa/kk + teknisen sopimuksen mukaiset lisät, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta ja huumausainetestauksesta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rahikainen Jussi, riskienhallintapäällikkö
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana 12.6-28.6. ja 15.7.2019-

Tillander Kati, valvontapäällikkö
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana 8.-9.7.2019 

Jorma Alho, pelastuspäällikkö
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana 27.6-11.7.2019

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.