Palomies
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2021

Työnkuvasi

Haemme Palomiehiä Loviisan ydinvoimalaitoksen yritysturvallisuusyksikön palo- ja pelastustoimeen.

Ydinvoimalaitoksen palo- ja pelastustoimesta, paloturvallisuudesta ja turvajärjestelyistä vastaa nykyaikainen ja tehokas suojeluorganisaatio. Yksikkö panostaa toiminnassaan jatkuvaan parantamiseen, henkilökunnan osaamiseen ja kouluttamiseen, sekä ajanmukaisiin välineisiin.

Työtehtävässä osallistut työvuoron aikana mm. palo- ja pelastustoiminnan, sekä turvajärjestelyjen toimintavalmiuden ylläpitoon, palontorjuntajärjestelmien koestuksiin ja ylläpitoon, sekä koulutus ja tarkastustoimintaan. Osallistut myös voimalaitoksen valmiusorganisaation toimintaan.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän korkean turvallisuustason organisaatiossa. Pääset osaksi ammattitaitoista organisaatiota. Olemme joukko eri turvallisuus alojen ammattilaisia ja lunastamme lupauksemme tinkimättömästi.

Tehtävässä olet mukana varmistamassa ydinvoimalaitoksen palo- ja pelastustoimintaan, sekä turvajärjestelyihin liittyviä menettelytapoja ja autat meitä saavuttamaan haastavat tavoitteemme. Tarjoamme sinulle tehtävään vaadittavan lisäkoulutuksen, joka kestää taustastasi ja kokemuksestasi riippuen 10-16 kuukautta.

 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta pelastajan tutkintoa ja vähintään 2-3 vuoden työkokemusta pelastuslaitokselta. Lisäksi edellytämme hyvää psyykkistä ja fyysistä kuntoa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää hyvää asennetta ja taitoa sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Odotamme, että olet kaikessa toiminnassa vahvasti turvallisuustietoinen ja uudistumishaluinen. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä toimen hoitamisessa eri yksiköiden ja organisaatioiden kanssa.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 16.5.2020 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-11.00 Palopäällikkö Reijo Pesonen, reijo.pesonen@fortum.com, 050 455 4690 ja arkisin klo 13.00-15.00 Asemamestari Lasse Kumakari, lasse.kumakari@fortum.com, 040 651 7722.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot