Palomestari, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Virka on avoinna palvelutuotannon palveluyksikössä, joka vastaa Länsi-Uudenmaan pelastustoimen alueen onnettomuuksien ehkäisytoimenpiteiden toteuttamisesta, väestönsuojelun valmiudesta ja muusta pelastustoimen varautumisesta, pelastustoiminnasta, sopimusten mukaisista ensihoitopalveluista ja muista toiminnoista. Palvelutuotannon palveluyksikkö osallistuu pelastuslaitoksen toimintojen kehittämiseen ja ohjaamiseen sekä huolehtii toiminnassaan tarvittavien rekisterien ylläpidosta.

Palomestari vastaa pelastustoimen hoidettavien palveluiden tuotannosta paloasemansa alueella, palvelutuotannosta vastaavan palopäällikön alaisuudessa. Lisäksi tarvittaessa palomestari on velvollinen osallistumaan vuorollaan pelastustoiminnan kenttäjohtajapäivystykseen. Ensikertainen sijoituspaikka on Pohjoinen palvelualue (Nummelan paloasema.)

Työaika: Ensisijaisesti poikkeusluvan mukainen keskimäärin 40 h/vko (sisältää toimistopäiviä ja päivystystä).

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto tai päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta päällystöltä vaadittava kelpoisuus

Tehtävässä edellytetään osaamista pelastustoiminnan johtamisesta, toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen tuntemusta, hyvää molempien kotimaisten kielten osaamista, pelastustoiminnan ja henkilöstön johtamiskokemusta sekä hyviä ICT-taitoja.

Suunnitellut haastattelupäivät ovat tiistai 23.3. ja torstai 25.3. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään ennen haastattelua vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan noin 472 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427432
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo