(Poistunut julkaisusta)

Palomestari, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Teknikontie 4, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme joukkoomme kehittämisorientoitunutta, onnettomuuksien ehkäisyn ohjaukseen osallistuvaa palomestaria. Palomestarit tekevät sekatyöaikaa, johon kuuluu päivystävänä palomestarina toimiminen palvelutuotannossa sekä onnettomuuksien ehkäisyn ohjaukseen liittyvä suunnittelupainotteinen päivätyö virka-aikana. Päivätyötä on noin 1-2 päivänä viikossa.

Tehtävässä pääset mielenkiintoisessa työympäristössä kehittämään yhteistyötä onnettomuuksien ehkäisyssä ja pelastustoiminnassa, onnettomuuksien ehkäisytyön sisältöä ja osallistumaan toteutuksen suunnitteluun. Lisäksi osallistut pelastustoiminnan kehittämiseen ja teet palotarkastuksia osana palvelutuotantoa.

Tehtävä edellyttää kiinnostusta onnettomuuksien ehkäisytyöhön, motivaatiota toiminnan kehittämiseen ja hyviä suunnittelu- ja organisointitaitoja. Odotamme sinulta kykyä avoimeen vuorovaikutukseen ja toimivaan yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Olethan valmis oppimaan uutta ja haastamaan myös omia näkemyksiäsi tarpeen vaatiessa. Työtäsi teet yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja erilaisten yhteistyöryhmien kanssa, joten tarvitset hyviä neuvottelu- ja viestintätaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä tuottaa selkeää kirjallista ohjeistusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan kasvualueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisinä tehtävinämme ovat onnettomuuksien ehkäisy ja pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen sekä väestönsuojeluun kuuluvista pelastustoimen tehtävistä ja tarjoamme näihin tehtäviin liittyvää asiantuntijatukea keskeisimmille sidosryhmillemme. 

Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.

Palomestarina työskentelet kaikkien toimialueemme kuntien alueella.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Pelastuslainsäädännön edellyttämä kelpoisuus päällystövirkaan (Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta 407/2011, 6 §) ja riittävä perehtyneisyys pelastustoimeen tai tehtäväkenttään.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • voimassa olevaa B-luokan ajokorttia 
  • suostumusta tarvittaessa turvallisuusselvityksen tekemiseen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta ja huumausainetestauksesta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan sekatyöaika 40 h/viikko


Yhteystiedot:

Rahikainen Jussi, riskienhallintapäällikkö
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana 12.6-28.6. ja 15.7.2019-

Jorma Alho, pelastuspäällikkö
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana 27.6-11.7.2019

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.