(Poistunut julkaisusta)

Palokatkoasentaja PK-Seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Palokatkoasentaja Pääkaupunkiseudulle vakituiseen työhön

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Skandinavian suurin rakenteellisen palotorjunnan toimija ja yksi Norjan johtavista palotorjunta- ja palokonsultointiyrityksistä.

Värväämme töihin Firesafelle PALOKATKOASENTAJIA Pääkaupunkiseudun uudis- ja saneerauskohteisiin. Työ sisältää palo-osastoitujen rakenneosien ja läpivientien tarkastamista sekä tiivistämistä Firesafe-palokatkotuotteilla. Työmaat ovat pääasiassa uudiskohteita Helsingissä ja ympäristökunnissa, mutta vastaan tulee myös käytössä olevien kiinteistöjen palokatkoasennuksia. Tällä hetkellä työmaita mm. Helsinki-Vantaalla. Osa työmaista vaatii turvallisuusselvityksen.

Kokemus palokatkoasennuksista ja voimassaoleva palokatkoasentajan sertifikaatti toivotaan löytyvän entuudestaan. Työhön ja materiaaleihin annetaan kattava perehdytys. Asiakaspalveluhenkisyys ja huolellinen työnjälki ovat vaatimuksina. Lisäksi kokemus esim. kiinteistöhuollon tehtävistä tai rakennusalalta on plussaa.

Ajatus on se, että tässä on työtä pitkälle tulevaisuuteen. Vastassa on hyvä ja nuorekas työporukka ja pääset mukaan kasvavaan organisaatioon. Värväämö hoitaa rekrytoinnin, mutta lähtökohtana on että työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Palkkaus katsotaan sopimuksen mukaan (kk-palkka), pohjautuen kokemukseesi ja palkkatoiveeseesi. Työt alkavat pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuus työautoon tulevaisuudessa. 

TYÖTEHTÄVÄ: Palokatkoasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 01730 Vantaa, PK-Seutu, Helsinki
TYÖN KESTO: Vakituinen, aloitus mahdollisimman pian 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- sosiaalisia taitoja ja pelisilmää työskennellä vaihtelevilla työmailla
- kokemusta palokatkoasennuksista / rakennusalalta / kiinteistönhuollon puolelta
- ajokorttia, työturvallisuuskorttia + palokatkoasentajan sertifikaattia
- alussa omaa autoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Juho Aho, juho.aho@varvaamo.fi , 0400 321 970

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.