(Poistunut julkaisusta)

Palokatkoasentaja pääkaupunkiseudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Palokatkoasentaja PK-seudulle pitkäkestoiseen työhön

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Skandinavian suurin rakenteellisen palotorjunnan toimija ja yksi Norjan johtavista palotorjunta- ja palokonsultointiyrityksistä.

Värväämme töihin Firesafelle PALOKATKOASENTAJAN PK-seudun kohteisiin. Kyseessä on rakenteellisen paloturvallisuuden asennukset käytössä oleviin kiinteistöihin. Työ sisältää palo-osastoitujen rakenneosien ja läpivientien tarkastamista sekä tiivistämistä Firesafe-palokatkotuotteilla. Kohteet sijaitsevat suurimmilta osin pääkaupunkiseudulla, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Kokemus palokatkoasennuksista ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Työhön ja materiaaleihin annetaan kattava perehdytys. Asiakaspalveluhenkisyys ja huolellinen työnjälki ovat vaatimuksina. Lisäksi kokemus esim. kiinteistöhuollon tehtävistä tai rakennusalalta on plussaa.

Ajatus on se, että tässä on työtä pitkälle tulevaisuuteen. Värväämö hoitaa rekrytoinnin ja on työnantajasi ensimmäiset kuukaudet, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan Firesafen kirjoille.

Palkkaus katsotaan sopimuksen mukaan, pohjautuen kokemukseesi, palkkatoiveeseesi ja työehtosopimukseen. Työt alkavat pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä

TYÖTEHTÄVÄ: Palokatkoasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00700 Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti, kun mahdollista. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- sosiaalisia taitoja ja pelisilmää työskennellä käytössä olevissa kiinteistöissä
- kokemusta kiinteistöhuollosta / rakennusalalta / paloturvallisuusalalta
- ajokorttia ja työturvallisuuskorttia
- alussa omaa autoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:

-osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

- Miska Kulju, 0400 374741, miska.kulju@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.