Paloilmoitinjärjestelmien asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Työssäsi paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijana vastaat monipuolisesti paloilmoitinjärjestelmien huolto- ja korjaustöistä, pääasiallisesti Oulun seudulla sijaitsevissa asiakaskohteissaimme. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laajasti myös muiden paloturvallisuuteen liittyvien järjestelmien- ja laitteiden, kuten alkusammutuskaluston, savunpoiston sekä sprinklerijärjestelmien parissa. 


Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä osaamista eri paloilmoitinjärjestelmistä. Turvavalaistus- ja savunpoistojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. Tarvitset ajantasaiset IT-taidot, B-ajokortin, suomen kielen taitoa sekä soveltuvaa alan koulutusta (sähkö- tai elektroniikka-asentaja, tai muu vastaava).


Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille, mutta toivomme sinulta joustoa työajoissa. Työnantajana joustamme myös tarvittaessa. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetujen lisäksi mielenkiintoisen työn hyvän tiimihengen omaavassa, paloturvallisuuteen erikoistuneessa tiimissä, kiinteistöjen ylläpitopalvelualan johtavassa yrityksessä. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua sekä edetä urallasi. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.9.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
 

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384757
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu