(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinjärjestelmäasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme nyt paloilmoitinjärjestelmiä tuntevaa tekijää vaihteleviin asiakaskohteisiin Vantaalle. Onko sinulla oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ote työntekoon ja tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa? Hae heti mukaan!

Tehtävässä toimit paloilmoitinjärjestelmien ohjelmointi-, asennus-, konfigurointi-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävissä.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • Caverionin hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijatehtävistä sekä sähkö- tai automaatiotekniikan koulutusta. Sinulla on myös hyvä tietotekninen osaaminen. Tehtävä soveltuu hyvin aloittelevalle ammattilaiselle, jolla on kiinnostusta kasvaa alan asiantuntijaksi.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös tiimissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Tehtävä edellyttää lisäksi henkilökohtaisen turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Janne Vaittinen, p. 040 843 9140 tai janne.vaittinen@caverion.com. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 20.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.