(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinjärjestelmäasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haemme nyt paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijaa vaihteleviin asiakaskohteisiin Vantaalle. Onko sinulla oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ote työntekoon ja tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa? Hae heti mukaan!

Tehtävässä toimit paloilmoitinkeskusten ohjelmointi-, asennus-, konfigurointi-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävissä.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijatehtävistä sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus on eduksi. Tehtävä sopii hyvin aloittelevalle ammattilaiselle, jolla on kiinnostusta kasvaa alan asiantuntijaksi.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Tehtävä edellyttää lisäksi henkilökohtaisen turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Janne Vaittinen, p. 040 843 9140 tai janne.vaittinen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 11.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.