(Poistunut julkaisusta)

PALOILMOITINJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA, Kouvola
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

 

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Siemens Osakeyhtiölle heidän Building Technologies –yksikköön

PALOILMOITINJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

tukikohtanaan Siemensin uusi viihtyisä toimisto Kouvolassa. Työntekoalueenasi voi kuitenkin Kouvolan sijasta toimia myös Kotkan tai Haminan seutu asuinpaikkakunnastasi riippuen.

Mitä paloilmoitinjärjestelmien järjestelmäasiantuntija tekee?

Kokemuksestasi riippuen vastuualueesi muodostuu paloilmoitinprojektien ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä sekä paloilmoitusjärjestelmien ylläpidosta ja saneerauksista erilaisissa Siemensin asiakaskohteissa, kuten ostoskeskuksissa, sairaaloissa ja kouluissa. Tehtävässä olet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin teknisten asiantuntijoiden ja muun projektiorganisaation kanssa.

Oletko etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä työkokemusta sekä sähköteknistä koulutustaustaa. Mahdollisesti olet työskennellyt jo aiemmin erilaisten sähköasennusten parissa kiinteistöissä tai teollisuudessa. Tehtävänkuva on hyvin itsenäinen, joten toivomme sinulta hyvää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteista asennetta ja pitkäjänteistä otetta työhön. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja luot positiivista ilmapiiriä ympärillesi.

Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomea sekä kohtalaista luetun englannin ymmärtämistä. Kouvolan lähialueella tapahtuvan liikkuvan työnkuvan vuoksi edellytämme sinulta myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme itsenäisen ja vapaan tehtävänkuvan, jossa kehitystäsi tukee työsuhteen alusta alkaen asiantunteva tiimi, erinomainen työilmapiiri sekä alan parhaat tuotteet. Tämä monipuolinen tehtävä tarjoaa sinulle haasteita ja kehitysmahdollisuuksia jatkossakin, sillä järjestelmäasiantuntijan tehtävästä on mahdollista kasvaa projektinhoitajan rooliin. Lisäksi Siemens tarjoaa erinomaiset työsuhde-edut ja vakituisen työsuhteen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com). Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää pikaisesti ”Hae”-painikkeen kautta, kuitenkin viimeistään 3.3.2019. Etenemme haastatteluissa jo hakuajan puitteissa.