(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinasiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Jos olet ammattitaitoinen PALOILMOITINASENTAJA ja etsit uusia haasteita urallasi, voit olla etsimämme henkilö vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulla. 

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.


Työssäsi vastaat päivittäisistä paloilmoitinlaitehuolloista sekä -asennuksista osana asiakkuuksiemme huoltotiimiä. Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 7-15:30 välille.

Toivomme, että sinulla olisi turvalaiteasentajankoulutus ja useamman vuoden työkokemus alalta. Lisäksi toivomme, että omaat käytännön kokemusta paloilmoitusjärjestelmistä (esim. Prodex, Eltek, Hedengren). Eduksi katsotaan myös muiden paloturvallisuuslaitteiden osaamisesta (sprinkleri, savunpoisto, alkusammutus). Työtehtäväsi sisältävät jonkin verran myös tarjouslaskennan, projektihoitamisen, suunnittelun ja after sales -toimissa mukana olemista. Työssä tarvitset myös oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä asiakastapaamisiin. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. ISS Palvelut  tukee henkilöstönsä hyvinvointia kannustamalla turvallisuuteen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla.  

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -