Paloilmoitinasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020
Haemme nyt mukavaan joukkoomme paloilmoittimia tuntevia tekijöitä Tampereelle. Tehtävässä tulet työskentelemään paloilmoitinjärjestelmien parissa mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme. Tiimicaverisi odottavat sinua jo, hae mukaan!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi suuren työnantajan henkilöstöedut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Paloilmoitinasentajana työskentelet paloilmoitinjärjestelmien asennus-, huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävissä. Työtehtäväsi määrittyvät osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Työskentelet pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö- tai automaatioasentajan koulutus. Voit olla vasta valmistunut tai kokenut paloilmoitinasentaja, sillä työtehtäviesi vaativuus määräytyy osaamisesi mukaan. Tarvittaessa voimme myös kouluttaa sinut työtehtävääsi. Sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Sinulta löytyy ajokortti ja olet valmis matkustamaan. Viihdyt tehtävässä hyvin, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja hyvällä asenteella sekä huumorintajulla varustettu.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Matti Lehtonen, p. 040 356 7096. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta nyt tai viimeistään 31.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot