Paloilmoitinasentaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

LSK Group on talo- ja teollisuustekniikan asiantuntijayritys, joka keskittyy tuottamaan älykkäitä, energiatehokkaita ratkaisuja sekä uusia innovaatioita asiakkaidensa nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Vuonna 1930 perustetussa perheyhtiössä työskentelee lähes 300 teknisten alojen asiantuntijaa. LSK:n liiketoiminnat koostuvat talotekniikasta ja teollisuusautomaatiosta koko Suomen kattavasti. Yrityksen päätoimipiste on Lahdessa. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 50 milj. €.

LSK Electrics Oy on talotekniikan täyden palvelun talo, joka tuottaa asiakkailleen taloteknisen alan sähkö-, tele- ja turvajärjestelmäratkaisuja sekä LVISA-kokonaispalveluja sisältäen talotekniikka-asennukset, kunnossapidon ja huollon sekä suunnittelu- ja käytönjohtopalvelut. Toimintaperiaatteenamme on tarjota laadukasta, joustavaa ja nopeaa palvelua. LSK Electrics Oy on osa LSK konsernia.

Haemme asentajaporukkaamme Lahteen

PALOILMOITINASENTAJAA

Paloilmoitinasentajana toimit pääasiassa palojärjestelmien asennus-, huolto ja kunnossapitotehtävissä Etelä-Suomessa. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä muiden järjestelmien parissa kuten rikosilmoitin, kulunvalvonta ja kameravalvonta.

Sinulla on sähköasentajan perustutkinto, kokemusta paloilmoitinasentajan työstä sekä kokemusta eri paloilmoitinjärjestelmistä ja niiden ohjelmoinnista (Schneider, Hedengren, ja Panasonic). Osaat työskennellä asiakaspalveluhenkisesti ja itsenäisesti, työotteesi on oma-aloitteinen ja reipas. Sinulla on myös perustaidot Office-ohjelmista sekä B-ajokortti. Eduksi katsotaan myös osaaminen eri järjestelmien asennuksista kuten kulunvalvonta, kameravalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmät.

Perheyhtiömme yrityskulttuuri perustuu hyvään yhteishenkeen, toistemme auttamiseen ja iloisen rentoon ilmapiiriin. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn. Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka tuntevat arvomme omikseen ja uskaltavat tarttua reippaasti uusiin haasteisiin.

Jos kiinnostuit, täytäthän hakemuksen pikaisesti Amikon sivuilla. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi. Tässä tehtävässä työllistyt Amikon kirjoille ja osaavalle tekijälle töitä on pidemmäksikin aikaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526549
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä