Paloilmoitinasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021

Haemme nyt joukkoomme paloilmoitinasentajaa Pääkaupunkiseudulle. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon! 

Työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien (Esmi, Panasonic, Prodex ja Eltek)  konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten mm.  koulutustarjonta sekä Eazybreak liikunta- ja hierontaetu. Käy tutustumassa myös tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Asiakaslähtöisenä sekä joustavana tiimipelaajana tulet viihtymään tässä tehtävässä erinomaisesti. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö/elektroniikka) sekä savunpoisto- ja turvavalojärjestelmien tuntemusta, kuten myös aikaisempaa kokemusta paloilmoitinasennuksista. Omaat vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta järjestelmäasiantuntija Janne Vaittinen, p. 040 843 9140 tai janne.vaittinen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoa rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Christian Rönndahl, p. 040 307 5018 sekä sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.11.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot