Paloilmoitinasentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme ammattitaitoista PALOILMOITINASENTAJAA tiimiimme ETELÄ-SUOMEEN.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme! 


Työssäsi paloilmoitinasentaja vastaat monipuolisesti paloilmoitinjärjestelmien asennus-, huolto- ja korjaustöistä Etelä-Suomessa sijaitsevissa asiakaskohteissamme. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laajasti myös muiden paloturvallisuuteen liittyvien järjestelmien ja laitteiden, kuten alkusammutuskaluston, savunpoiston sekä sprinkleri- ja turvavalaistusjärjestelmien parissa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7–16 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Etsimme asiakaslähtöistä ammattilaista, joka omaa jo vähintään kahden vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä, soveltuvan sähköalan koulutuksen sekä kokemusta eri paloilmoitinjärjestelmistä ja niiden ohjelmoinnista (Schneider, Hedengren, Eltek ja Panasonic).  Turvavalaistusjärjestelmien tuntemuksen katsomme eduksesi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajantasaisia IT-taitoja sekä B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.


Lisäksi toivomme sinulta ripeää ja oma-aloitteista työotetta, kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä oman työn organisointitaitoja. Olet joustava tiimipelaaja ja omaat hyvän tilannetajun. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua.


Tarjoamme sinulle asiantuntevan ammattilaisryhmän työsi tueksi sekä laadukkaat laitteet tunnettujen laitetoimittajien valikoimista. Työnantajana tarjoamme työn pysyvyyttä sekä mahdollisuuksia henkilökohtaiselle urakehitykselle. Käy tutustumassa talotekniikan insinööriohjelmaamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/uutiset/2018/11/26/issn-tuella-insinooriksi


Kiinnostaako, minkälaista paloturva-asentajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siitä lisää digilehdestämme työntekijämme Petrin kertomana: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/paloturvallisuuden-takaaja


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.10.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, työ alkaa sopimuksen mukaan


 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot