Paloilmoitinasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä.

 

Haemme nyt Imatran yksikköömme ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

 

PALOILMOITINASENTAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on kokoaikainen sekä vakituinen työsuhde. Työkohteena on teollisuuskohde ja töissä aherretaan arkisin pääsääntöisesti klo 7:00-15:00.

 

Ketä etsimme? Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta paloilmoitinlaitteiden huollosta ja asennuksesta. Erityisesti Schneiderin laitteistojen tuntemus katsotaan eduksi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti mutta tulet myös hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja pääset myös osallistumaan toiminnan kehittämiseen.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä saat vakituisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sekä kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Kaupan päälle saat hyvän työporukan ja mukavan esimiehen!

 

Kiinnostuitko? Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Niko Nevalainen, niko.nevalainen@lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466499
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35769432.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Imatra