(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020
Haemme nyt joukkoomme paloilmoitinasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö/elektroniikka) sekä aikaisempaa kokemusta paloilmoitinasennuksista. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta järjestelmäasiantuntija Janne Vaittinen, p. 040 843 9140 tai janne.vaittinen@caverion.com. 

Hae tehtävään 21.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.