Paloilmoitinasentaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Haemme pääkaupunkiseudun kohteisiin asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

PALOILMOITINASENTAJAA

Odotamme sinulta alan koulutusta (esim. sähkö/automaatio, elektroniikka), sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Teknisen- tai ammattikorkeakoulu tutkinnot katsotaan niin ikään eduksi. Odotamme paloilmoitinjärjestelmien tuntemusta sekä vastuullista ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin.  Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä. Olet halukas oppimaan ja suuntautumaan alan ammattilaiseksi. Haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä, ja olla yksi harvoista alan ammattilaisista. Työmaat saattavat päivän mittaan muuttua, joten työssäsi tarvitset ajokortin. Työn luonteen vuoksi vaadittuja koulutuksia ovat työturvallisuus- ja tulityö pätevyydet. Tarvittaessa järjestämme sinut kursseille.

Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi. Vakituisen työsuhteen lisäksi, kilpailukykyisen palkan sekä kivat työkaverit perheyrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan.

Kaikki työntekijät kuuluvat laajennettuihin työterveyspalveluiden piiriin, jotka kattavat mm. erikoislääkärit sekä yrityksen eläkebonusjärjestelmään. 

Toteutamme rekrytoinnin toimeksiantona, joka on osa Lisäpalvelu yrityksen palvelukonseptia. Valittu työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi pian. Aloitamme haastattelut jo ennen määräajan päättymistä soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja saat arkisin 10-14 välisenä aikana Minna Savallampi p. 050 555 1073.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1387519
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Tuusula, Vantaa