(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020
Haemme nyt paloilmoittimia tuntevia huolto-, korjaus- ja asennustaitoista tekijää Hämeenlinnaan. 
Tehtävä sisältää ensisijaisesti paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtäviä sekä uudis- että peruskorjauskohteissa. Tule mukaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulta löytyy sähköasentajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto taskustasi sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta paloilmoittimista sekä savunpoisto- ja turvavalaistusjärjestelmien hallinnasta. Arvostamme tietämystä tietoliikenneverkoista ja IP-teknologian hyödyntämisestä. Kokemus sähköasennustöistä katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Niko Syrjälä, p. 050 327 4154 tai sähköpostitse niko.syrjala@caverion.com sekä Jussi Nieminen, p. 050 435 6828 tai sähköpostitse jussi.nieminen@caverion.com. 

Hae tehtävään 27.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.