(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Tampereen alueen asennustiimimme hakee uutta vahvistusta osaavaan joukkoonsa ja etsii nyt kiinteistöjen turvalaitejärjestelmien tuntijaa. Mikäli olet lisäksi asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen, sovit porukkaamme loistavasti ja olet etsimämme henkilö. Hae meille töihin!

Toimenkuvaasi kuuluvat pääsääntöisesti paloilmoitinjärjestelmien asennus- ja vikakorjaustehtävät, pääpainopiste tulee olemaan käyttöönottotehtävissä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän turvajärjestelmien parissa, toimivan tiimin tuen sekä hyvän yhteishengen. Saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Työturvallisuus ja työhyvinvointi ovat Caverionilla erittäin tärkeitä ja panostammekin niihin jokapäiväisessä työssämme. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Yrityksen edustajana näyttäydyt ulospäin sosiaalisena ja yhteistyökykyisenä osaajana, joka ratkaisee asiakkaan ongelman kokonaisvaltaisesti. Parhaiten menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

  • sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto
  • työkokemusta paloilmoitinlaitteiston (Eltek, Prodex, Esmi, Lismar, Panasonic) ja turvateknisten järjestelmien parissa työskentelystä
  • oma-aloitteinen ja joustava työote
  • nuhteeton tausta asiakkuuksien luonteesta johtuen

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Antti Lahtinen, p. 050 390 5839.

Hae tehtävään 6.5.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.