(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinasentaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme pääkaupunkiseudun kohteisiin asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

PALOILMOITINASENTAJAA

Odotamme sinulta alan koulutusta (esim. sähkö/automaatio, elektroniikka), työkokemusta vastaavista tehtävistä olisi eduksi, mutta ei välttämätön. Teknisen- tai ammattikorkeakoulu tutkinnot katsotaan niin ikään eduksi. Arvostamme paloilmoitinjärjestelmien tuntemusta. Odotamme vastuullista ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin.  Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä. Olet halukas oppimaan ja suuntautumaan alan ammattilaiseksi. Haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä, ja olla yksi harvoista alan ammattilaisista. Työmaat saattavat päivän mittaan muuttua, joten työssäsi tarvitset ajokortin. Työn luonteen vuoksi vaadittuja koulutuksia ovat työturvallisuus- ja tulityö pätevyydet. Tarvittaessa järjestämme sinut kursseille.

Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi. Vakituisen työsuhteen lisäksi, kilpailukykyisen palkan sekä kivat työkaverit perheyrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan.

Kaikki työntekijät kuuluvat laajennettuihin työterveyspalveluiden piiriin, jotka kattavat mm. erikoislääkärit sekä yrityksen eläkebonusjärjestelmään. 

Toteutamme rekrytoinnin toimeksiantona, joka on osa Lisäpalvelu yrityksen palvelukonseptia. Valittu työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan työsuhteeseen, mutta ensihaastattelut käydään Lisäpalvelu Helsingin kanssa. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi viimeistään 1.2.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen määräajan päättymistä. Lisätietoja saat arkisin 10-14 välisenä aikana Minna Savallampi p. 050 555 1073.