(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. L&T:n Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 200 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

PALOILMOITINASENTAJAA

työkohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Kohteemme vaihtelee liikekiinteistöistä vaativiin tuotantolaitoksiin.

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta paloilmoitinjärjestelmien ohjelmointi- ja konfigurointitehtävistä. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Hae tehtävää mahdollisimman pian! Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 palvelupäällikkö Ilari Grönholm p. 050 385 0642.