Paloilmoitinasentaja Kymenlaakson alueelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Oletko sähkö- tai automaatioasennuksen ammattilainen ja etsit itsenäistä ja monipuolista tehtävää? Onko sinulla jo  aikaisempaa kokemusta turvallisuusjärjestelmien asennuksesta?  Lue lisää, sillä etsimme Kymenlaakson alueelle

PALOILMOITINASENTAJAA 

Toistaiseksi voimassa olevaan ja täysiaikaiseen työsuhteeseen.  Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Työalueesi on Kymenlaakson alue ja Karhulan teollisuuspuisto Kotkassa.  Työ on liikkuvaa ja siksi tässä tehtävässä tarvitaankin omaa autoa. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, itsenäisen ja monipuolisen toimenkuvan turvallisuusjärjestelmien (paloilmoitin, kulunvalvonta ja kameravalvonta) huolto, -korjaus ja asennustehtävien parissa ja mahdollisuuden koulutukseen ja kehittymiseen taloteknisten järjestelmien toimialalla.

Tehtävien pääpaino on paloilmoitinjärjestelmien projektitöissä missä vastaat järjestelmän koko elinkaaresta. Sinulle onkin entuudestaan tuttua niin asennus-, käyttöönotto-, ohjelmointi- ja vikaselvitystöiden tekeminen. Odotamme sinulta automaatioasentajan tai sähköasentajan ammattitutkintoa, sähkötyöturvallisuuskorttia (SFS 6002) ja vankkaa kokemusta paloilmoitintöistä.  Hienoa on jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta automaatiotöistä ja kamera- ja kulunvalvonnasta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. 

Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. 

Kuulostaako tämä monipuolinen tehtävä juuri sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 7.4.2019 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Juha Luoma puhelimitse (p. 050 3244149) 8. ja 15.3. kello 13-14 ja 22.3. kello 14 – 15 sekä sähköpostitse (juha.luoma@coor.com).  

 

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242610
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka, Kouvola, Kymenlaakso