(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitinasentaja Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haemme Kotkaan paloilmoitinasentajaa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika on arkisin klo 7-15.30.

Työtehtäviin kuuluvat turvallisuusjärjestelmien (paloilmoitin, kulunvalvonta ja kameravalvonta) huolto-, korjaus- ja asennustehtävät asiakkaiden tiloissa Karhulan teollisuuspuistossa ja Kymenlaakson alueella. Pääpaino tehtävässä on paloilmoitinjärjestelmien projektityöt johon kuuluu asennus-, käyttöönotto-, ohjelmointi- ja vikaselvitystyöt.

Odotamme sinulta automaatioasentajan tai sähköasentajan ammattitutkintoa, sähkötyöturvallisuuskorttia (SFS 6002) ja vankkaa kokemusta paloilmoitintöistä. Laskemme eduksesi työkokemuksen automaatiotöistä ja kamera- ja kulunvalvonnasta. Työntekijänä työskentelet itsenäisesti ja sinulla on määrätietoinen ote työhösi. Tehtävää varten tarvitset omaa autoa. 

Haluatko ottaa haasteen vastaan ja olla mukana rakentamassa kasvutarinaamme? Coor tarjoaa Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa sinusta välitetään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden koulutukseen ja kehittymiseen taloteknisten järjestelmien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Luoma, juha.luoma@coor.com

Hae työpaikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.