(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitin-/turvalaiteasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Haemme nyt PALOILMOITIN- / TURVALAITEASENTAJAA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


Haemme asiantuntevaan joukkoomme lisävahvistusta pitämään huolta sopimuskumppaniemme paloturvallisuudesta ja turvallisesta työympäristöstä toimitilakiinteistöissä. Olet muutaman vuoden kokemuksen omaava paloilmoitinasentaja, joka ei kaihda huolto- ja ylläpitotehtäviä vanhojenkaan laitteistojen parissa. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta muun turvatekniikan ja automaation parissa työskentelyyn. Työ on kokoaikainen arkityö ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.


Tähän tehtävään edellytämme soveltuvaa koulutusta (sähköasentaja, automaatioasentaja tai turvalaiteasentaja) sekä laitetoimittajien suoritetut koulutukset. Arvostamme asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä monimuotoisissa työympäristöissä. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, ajantasaisia IT-taitoja sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Päästäksesi liikkumaan joustavasti työskentelyalueella tarvitset myös ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle asiantuntevan ammattilaisryhmän työsi tueksi sekä laadukkaat laitteet tunnettujen laitetoimittajien valikoimista. Työnantajana tarjoamme työn pysyvyyttä sekä mahdollisuuksia henkilökohtaiselle urakehitykselle. Käy tutustumassa talotekniikan insinööriohjelmaamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/uutiset/2018/11/26/issn-tuella-insinooriksi


Kiinnostaako, minkälaista paloturva-asentajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siitä lisää digilehdestämme työntekijämme Petrin kertomana: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/paloturvallisuuden-takaaja


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi pian osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.1.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työ alkaa viimeistään helmikuun alussa tai mahdollisuuksiesi mukaan jo aiemmin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on kiinteistöhuollossamme varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.