(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitin- /savunpoistoasentajia kiinteistökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Vantaa

Haemme nyt joukkoomme paloilmoittimia tuntevia huolto-, korjaus- ja asennustaitoisia tekijöitä mielenkiintoisiin asiakaskohteisiimme. Tehtävä sisältää ensisijaisesti paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtäviä sekä uudis- että peruskorjauskohteissa.

Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi täyden tuen ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Työ on liikkuvaa ja tekeminen monipuolista ja suoritetaan asiakkaiden luona erilaisissa kohteissa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä. Turvavalo- ja savunpoistojärjestelmien hallinta katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta paloilmoitin-, savunpoisto- ja turvavalaistusjärjestelmien hallinnasta. Tehtävässä tarvitaan päättelykykyä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Janne Vaittinen p. 040 843 9140 tai janne.vaittinen@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Group HR- asiantuntija Tiina Sandelliin p. 040 307 5053.

Hae tehtävään 23.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.