(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitin- ja savunpoistoasentajia kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme nyt joukkoomme paloilmoittimia tuntevia tekijöitä mielenkiintoisiin asiakaskohteisiimme. Tehtävä sisältää ensisijaisesti paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtäviä asiakaskohteissamme. Työ on liikkuvaa ja tekeminen monipuolista ja suoritetaan asiakkaiden luona vaihtelevissa kiinteistökohteissa.

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Toivomme hakijalta:

  • soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö/elektroniikka)
  • turvavalo- ja savunpoistojärjestelmien hallintaa
  • työkokemusta paloilmoitin-, savunpoisto- ja turvavalaistusjärjestelmistä

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta järjestelmäasiantuntija Janne Vaittinen, p. 040 843 9140 tai janne.vaittinen@caverion.com.

Hae tehtävään 31.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.