(Poistunut julkaisusta)

Paloilmoitin asentaja/asiantuntija
PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

PIL on keskittynyt paloilmoittimien sekä savunpoiston että turva- ja opastevalojen, käyttöönottoihin, ohjelmointeihin ja ylläpitoon.

Haemme iloiseen työyhteisöömme asentajia pääkaupunkiseudulle. (sekä Itäsuomeen)

Tehtäväsi tulisi sisältämään edellä mainittujen laitteiden huolto ja käyttöönotto tehtäviä sekä vikakorjauksia.

Työskentelet erilaisissa asiakaskohteissa pääsääntöisesti Uudellamaalla, toimimme myös muualla Suomessa joten ajokortti on ehdoton edellytys tehtävien hoitamiseen. Vaadimme myös sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuspohjaksi tarvitaan sähkö-, elektroniikka- tai ICT-alan tutkinto. Tunnethan myös työssä vaadittavat mittalaitteet.

Tehtävä edellyttää kokemusta joko paloilmoitin- tai savunpoistojärjestelmistä, mutta myös suuri kiinnostus voi riittää. Katsomme eduksi osaamisen cad piirtämisestä ja tietoliikenneverkoista.

Odotamme hyvää otetta työhön sekä paineensietokykyä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa tekevät työpäivistäsi vaihtelevia ja värikkäitä.

Tarjoamme hyvän ansiotulon sekä joustavan työympäristön, itsenäisen ja haastavan työn sekä huippuhyvät muut edut. Näistä kerromme lähemmin haastattelussa.