(Poistunut julkaisusta)

Paloesimies, Karjaan paloasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Paloesimies, Karjaan paloasema

Työavain 1-25-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 05.03.2019 kello 15:45
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos , Palomiehentie 1 02750 Espoo
Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Palo- ja pelastusala

Tehtävän kuvaus: Paloesimies toimii pelastusyksikön tai tarvittaessa pelastusjoukkueen johtajana pelastustehtävissä sekä asemallaan työvuoronsa palomiesten ja ensihoitajien työnjohdollisena esimiehenä. Paloesimies tekee myös palotarkastuksia sekä valistus- ja neuvontatehtäviä ja osallistuu tarvittaessa erilaisiin kehittämistehtäviin. Vakanssin ensikertainen sijoituspaikka on Karjaan paloasema. Virkasuhteen alkamisajankohta sovitaan erikseen.


Kelpoisuusvaatimus: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta alipäällystöltä vaadittava kelpoisuus.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään BC-luokan ajokorttia sekä operatiiviselta henkilöstöltä vaadittavaa savusukelluskelpoisuutta. Testi ei saa olla vuotta vanhempi. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Arvostamme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, kokemusta paloesimiestehtävistä sekä kiitettävää fyysistä kuntoa suhteutettuna ikään.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2461,15 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 42 h viikossa, vuorokausirytmi


Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Palopäällikkö Kaj Artela
09 8162 8699