Palo-, tele- ja turvalaiteasentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2021


Etsimme Palo-, tele- ja turvalaiteasentajaa Nesteen jalostamolle Porvooseen.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Tehtävässä vastaat asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä Nesteen jalostamolla, Kilpilahden teollisuusalueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja päivävuoroon, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä päivystysvalmiutta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulutus, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä mielellään useamman vuoden ajalta. Tunnet yleisimmät taloautomaatiojärjestelmät, olet toiminut teollisuusympäristössä, pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat tietotekniset taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. 


Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kunnolliset työvälineet ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Meille ISS Palveluille työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten tarjoamme kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera 26.9.2021 mennessä. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot