(Poistunut julkaisusta)

Palo- ja luukkuvahteja Kilpilahteen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme hakee Porvooseen Kilpilahden voimalaitosalueelle vuosihuoltoa varten useita PALO- JA LUUKKUVAHTEJA määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi valvot huolto- ja kunnossapitotyöntekijöiden työskentelyolosuhteita säiliöissä, raportoit epäkohdista ja pidät kirjaa henkilöistä. Työ on vuorotyötä, ja seisakin aikana tehdään pitkää päivää. Tehtävään ei vaadita erillistä koulutusta, mutta kokemus laitostyömailta ja vastaavista tehtävistä luetaan eduksi. Työturvallisuus- ja tulityökortit on oltava voimassa. Työmaa on hyvin kansainvälinen, joten riittävä englannin kielen taito on eduksi suomen kielen lisäksi. Muut kielet myös eduksi. Tehtävän aloitus viimeistään huhtikuussa 2020 (voi alkaa jo maaliskuun puolella), ja työhön on sitouduttava vähintään seisakin ajaksi, mutta töitä saattaa olla pitempäänkin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätiedot: Henkilöstökonsultti Sara Kervinen, puh. 050 593 3501, sara.kervinen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.