Palkkisahaaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö vakituista työsuhdetta hyvässä työporukassa? Motivoiko sinua uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen? Tässä sinulle oiva työmahdollisuus!

Haemme nyt PALKKISAHAAJAA asiakkaallemme Mirror Linelle, Karijoelle.


Mirror Line valmistaa 25 vuoden kokemuksella liukuovia ja säilytysratkaisuja Karijoella. Yrityksen missio on luoda maailman paras työympäristö, joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaiden elämään. Yrityksen ytimenä on rehellinen ja suoraselkäinen pohjalaisuus sekä perheyrittäjyys. ”Sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan”.


Palkkisahaajana työpisteesi on tuotannossa automaattisten palkkisahojen luona. Tehtävänäsi on valvoa sahausta sekä käyttää palkkisahaa mittatilaustuotteiden, kuten ovien ja komeroiden osien sahaukseen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työllistyt alkuun juuri osaamistasi vastaaviin tehtäviin. Työtä tehdään arkisin päivä- (klo 7–15.30) ja iltavuoroissa (klo 11–19.30). Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.


Me palkkaamme asennetta! Katsomme kuitenkin eduksi aiemman työkokemuksen vastaavista tuotanto- tai teollisuustehtävistä, mutta kaikkein tärkeintä on asenteesi työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä. Työn luonne vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaavaista työotetta. Työssä tarvitset myös ATK-taitoja mittatilaustuotteiden käsittelyä varten.

Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ja työnantajan, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta mahdollisuuksiesi mukaan voit tulevaisuudessa siirtyä asiakkaan omille kirjoille.


Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kontaktoimme kaikki hakijat, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441951
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Isojoki, Karijoki, Kauhajoki