Palkkasihteerin viransijainen
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä on edelläkävijä monissa kirkollisissa hankkeissa. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja seurakuntalaisten ja tamperelaisten palvelemiseen. Meillä on töissä noin 500 henkilöä.

Haemme seurakuntayhtymän henkilöstöpalveluihin asiakaspalveluhenkistä
PALKKASIHTEERIN viransijaista ajalle 1.8.-31.12.2019

Palkkasihteerin työtehtäviin kuuluvat erilaiset palkanlaskenta- ja asiakaspalvelutehtävät. Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto tai ammatillinen osaaminen ja palkanlaskennan työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja työehtosopimuksen tulkinnasta. Lisäksi edellytämme tarkkuutta ja huolellisuutta, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, paineensietokykyä sekä halua oppia uutta.

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä on kuulunut Kirkon Palvelukeskukseen vuoden 2017 alusta lähtien. Seurakuntayhtymän palkkasihteereiden tehtäviin kuuluu mm. palkka-aineiston valmistaminen maksua varten, virka- ja työehtosopimuksen tulkitseminen sekä matkalaskujen käsittely. Palkanlaskentaa hoitaa kolmen henkilön tiimi. Toimipaikka sijaitsee Seurakuntien talossa, Näsilinnankatu 26, Tampere.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2.225,64 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Sijaisuudessa sovelletaan kahden (2) kuukauden koeaikaa ja viran sijaisuuteen valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Hakuaika päättyy perjantaina 24.5.2019 kello 15.00.

Tiedusteluihin vastaa henkilöstöpäällikkö Eija Mukari, sähköposti eija.mukari@evl.fi tai yhteydenotot puhelimitse to 16.5. klo 9-10 puh. 050 574 2555.
Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan 29.5. mennessä ja sovitaan haastatteluaika.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266503
  • Työsuhde: Sijaisuus
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa