(Poistunut julkaisusta)

Palkkasihteeri
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Haemme seurakuntayhtymän henkilöstöpalveluihin asiakaspalveluhenkistä
PALKKASIHTEERIÄ vakinaiseen virkaan

Seurakuntayhtymän palkkasihteereiden tehtäviin kuuluvat mm. palkka-aineiston valmistaminen maksua varten, virka- ja työehtosopimuksen tulkitseminen, matkalaskujen käsittely sekä palkanlaskenta- ja työaikakirjanpito-ohjelmistojen käyttöön liittyvä seurakuntayhtymän henkilöstön opastus ja koulutus.
Palkanlaskentaa hoitaa kolmen henkilön tiimi. Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä kuuluu asiakkaana Kirkon Palvelukeskukseen, joka hoitaa osan palkanlaskennan prosessiin kuuluvista tehtävistä.
Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto tai ammatillinen osaaminen ja palkanlaskennan työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja työehtosopimuksen tulkinnasta. Lisäksi edellytämme tarkkuutta ja huolellisuutta, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, paineensietokykyä sekä halua oppia uutta.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 (peruspalkka 2.380,95 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee kirkkolain mukaan olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.
Virka täytetään 1.12.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Toimipaikka sijaitsee Seurakuntien talossa, Näsilinnankatu 26, Tampere.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 20.9.2020.

Tiedusteluihin vastaavat henkilöstöpäällikkö Eija Mukari, sähköposti eija.mukari@evl.fi tai yhteydenotot puhelimitse ke 2.9. klo 9-11 tai ti 8.9. klo klo 13-16 puh. 050 574 2555 sekä palkkasihteeri Tiina Antila, tiina.antila@evl.fi

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan 25.9. mennessä ja sovitaan haastatteluaika.