(Poistunut julkaisusta)

Palkkasihteeri
Monetra Pohjois-Savo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Palkkasihteeri

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme kehittyvään ja uudistuvaan organisaatioomme 2 Palkkasihteeriä. Palkkasihteerinä työskentelet tiiviissä yhteistyössä pääkäyttäjiemme sekä muiden palkka- ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme palkanlaskennan tehtäväkokonaisuuksista useamman kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti. Huolehdit itsenäisesti palkanlaskennasta sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjeistamisesta mm. vuosilomaoikeusasioissa. Tehtävään kuuluu palkkahallintoon liittyvien tietojärjestelmien käyttäminen. Toimit tiimisi aktiivisena jäsenenä kehittäen sen toimintaa.  

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvan tutkinnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta ja halua kehittää osaamistasi. Haluat vastuulliseen ja itsenäiseen tehtävään, jossa toimit asiakaslähtöisenä asiantuntijana. Arvostamme palkkahallinnon työkokemusta, työlainsäädännön sekä työehtosopimusten tuntemusta ja järjestelmäosaamista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi yhdessä ammattitaitoisten palkkahallinnon esimiesten ja kollegojen kanssa. 
 
Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä. 
 
Työsuhde on määräaikainen 31.05.2021 asti ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avainta-työehtosopimuksen mukaan. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kuopio
 
Mikäli tämä on juuri sinulle sopiva seuraava steppi urallasi, hae meille jo tänään! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana. Tehtävää koskevat tiedustelut Sanna Rönkkö, Palvelupäällikkö/Monetra Pohjois-Savo Oy, puh. +358447918010. Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, niin voit olla suoraan yhteydessä HR-päällikköömme Elina Arppeen / Monetra Pohjois-Savo Oy, puh. +358 447918019. Hakuaika päättyy 24.05.2020.