(Poistunut julkaisusta)

Palkkasihteeri
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Espoon seurakuntayhtymässä on avoimena palkkasihteerin työsuhde, joka sijoittuu palvelukeskuksen henkilöstöpalvelut tiimiin. Seurakuntayhtymän virastotalo sijaitsee Espoon keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palkkasihteerin kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva alin korkea-aste eli opistoasteen tutkinto, suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan Microsoft Officen hyvä hallinta.

Palkkasihteerin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu palkanmaksuun liittyvät tehtävät ja asiakkaiden ohjeistus, palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvien ohjeiden kirjoittaminen, intran tekstien päivittäminen ja tarvittaessa uusien ohjeiden tekeminen, viranhaltijapäätösten valmistelu, henkilöstökertomuksen raporttien luominen ja avustaminen teksteissä sekä toimipaikkatilaston ilmoitus tilastokeskukselle.

Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 502 ja peruspalkka on 2 299,44 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisää aiemman työkokemuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa 11. - 15.11. henkilöstöpalvelupäällikkö Marja Jakobsson, puh. 040 583 0915 tai etunimi.sukunimi(at)evl.fi. Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat viimeistään 17.11.2019 klo 23:59.