(Poistunut julkaisusta)

Palkkasihteeri
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme seurakuntayhtymän henkilöstöpalveluihin asiakaspalveluhenkistä

PALKKASIHTEERIÄ vakinaiseen virkaan

Pitkäaikaisen palkkasihteerimme siirtyessä organisaation sisällä toisiin tehtäviin, haemme tiimiin nyt uutta osaajaa. Palkkasihteerin työtehtäviin kuuluvat erilaiset palkanlaskenta- ja asiakaspalvelutehtävät. Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto tai ammatillinen osaaminen ja palkanlaskennan työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja työehtosopimuksen tulkinnasta. Lisäksi edellytämme tarkkuutta ja huolellisuutta, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, paineensietokykyä sekä halua oppia uutta.

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä on kuulunut Kirkon Palvelukeskukseen vuoden 2017 alusta lähtien. Seurakuntayhtymän palkkasihteereiden tehtäviin kuuluu mm. palkka-aineiston valmistaminen maksua varten, virka- ja työehtosopimuksen tulkitseminen sekä matkalaskujen käsittely. Palkanlaskentaa hoitaa kolmen henkilön tiimi. Toimipaikka sijaitsee Seurakuntien talossa, Näsilinnankatu 26, Tampere.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 (peruspalkka 1.6.19 alkaen 2.345,76 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista seurakuntien työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus työkelpoisuudesta.
Virka täytetään 1.6.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy torstaina 28.3.2019 kello 15.00.

Tiedusteluihin vastaavat henkilöstöpäällikkö Eija Mukari, sähköposti eija.mukari@evl.fi tai yhteydenotot puhelimitse pe 15.3. klo 9.30-11 tai to 21.3. klo 15.30-16.30 puh. 050 574 2555 sekä palkkasihteeri Marja Mäntylä, marja.mantyla@evl.fi

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan ti 2.4. mennessä ja sovitaan haastatteluaika.