(Poistunut julkaisusta)

Palkkasihteeri
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Oletko tarkka palkkahallinnon ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt PALKKASIHTEERIÄ asiakkaalleeme Alajärvelle.

Palkkasihteerinä työtehtäviisi kuuluu palkanlaskenta ja muut palkkahallinnon toimistotehtävät. Työtä tehdään arkisin aamuvuoroissa. Liukuva työaika, työpäivät alkavat klo 7-9 ja päättyvät klo 15-17, kokoaikatyö. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vuoden 2019 loppuun saakka.

Työssäsi tarvitset tarkkuutta ja kokemusta palkkahallinnon työtehtävistä. Toivomme, että sinulla olisi palkanlaskennan kokemusta erityisesti KVTES:n alaisista palkoista. Eduksi katsomme alan koulutuksen. Työkieli on suomi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Miksi Personalhuset? - www.hyvää-työtä.fi
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi