(Poistunut julkaisusta)

Palkkasihteeri (palkkakirjanpito)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Työsuhdepalvelut kuuluu osaaminen ja kulttuuri -yksikköön. Noin 50 hengen työsuhdepalvelut tukee esimiehiä työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa sekä varmistaa toimintatapojen sujuvuuden lain ja työehtosopimusten mukaisesti. Työsuhdepalveluissa keskitytään työsuhdeasioiden hoitamiseen ja palkanlaskentaan liittyviin monipuolisiin tehtäviin. Palkkatiimi on osa työsuhdepalveluja. Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä eläkkeelle, etsimme palkkatiimiin ammattitaitoista palkkasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväkuvaus

Palkkasihteerinä varmistat osaltasi, että yliopistomme palkanmaksu ja siihen liittyvät prosessit hoidetaan sujuvasti, oikeaan aikaan ja ajantasaisten tietojen perusteella. Tehtävä painottuu palkkakirjanpitoon, mutta siihen on mahdollista sisällyttää myös monipuolisia palkkahallinnon tehtäviä, kuten kuukausipalkkojen, tuntiopetusten, palkkioiden, stipendien ja apurahojen maksaminen sekä palkka-asioihin liittyvä asiakasneuvonta. 

Kirjanpidon osalta tehtäviin kuuluu palkanmaksuun liittyvien kirjanpidon tilien seuranta ja täsmäytys, tulorekisterin ja OmaVeron seuranta ja mahdolliset korjaukset, maksupäivän aineistosiirrot kirjanpitoon ja siihen liittyvät korjaukset sekä maksujen tilitykset sidosryhmille. Käytössäsi on MepcoPro HR- ja palkanlaskentaohjelmisto sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmä. Tehtävää hoidetaan tiiviissä yhteistyössä osaavan palkkatiimin muiden työntekijöiden kanssa.

Edellytykset

Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta, soveltuvaa koulutusta (esim. liiketalouden tradenomi), vastuullista ja itsenäistä työotetta, tarkkuutta, aikaansaavuutta, asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, sujuvia tietoteknisiä valmiuksia sekä halua kehittää palkkakirjanpidon ja -hallinnon prosesseja. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä. Yliopisto on työyhteisönä kansainvälinen, joten hyvän suomen kielen taidon lisäksi vaatimuksena on myös hyvä englannin kielen taito.

Eduksi katsotaan Mepco- ja SAP-järjestelmien hallinta sekä vahva, useamman vuoden kokemus palkkahallinnon työtehtävistä. Arvostamme akateemisen toimintaympäristön sekä työlainsäädännön ja yliopistojen työehtosopimuksen tuntemusta sekä halua oppia uutta. 

Tarjoamme sinulle

  • Toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen

  • Dynaamisen työyhteisön, jossa on hyvä työskentelyilmapiiri 

  • Monipuoliset työryhmä- ja projektityöskentelymahdollisuudet 

  • Kelpo perehdytyksen

  • Mahdollisuuden vaikuttaa tehtävään oman kiinnostuksen ja osaamisen perusteella

  • Aidosti kansainvälisen toimintaympäristön

  • Työpisteen hyvien kulkuyhteyksien varrella

  • Työterveyshuollon kattavat palvelut

  • Ergonomiset ja modernit työvälineet ja työtilat

  • Mahtavat liikuntamahdollisuudet SportUnin piirissä kaikilla kampuksilla

Tehtävä täytetään toistaiseksi 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan, työpaikkakuntana on Tampere. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 6-7, ja lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet (esim. liukuva työaika), edulliset kampusravintolat ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Kampusten väliseen liikkumiseen on tarjolla bussilippuja. 

Tule meille luomaan merkityksellistä uraa! Lisätietoja työnantajasivuillamme.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 31.1.2020 klo 23:59.

Lisätietoja tehtävästä antavat palkka-asiantuntija Pirkko Mäkelä p. 050 3186646, pirkko.makela@tuni.fi ja henkilöstöasiantuntija Tiia Vuorinen p. 050 4372640, tiia.vuorinen@tuni.fi ti 21.1.2020 klo 14-16 sekä ma 27.1.2020 klo 9-10.