(Poistunut julkaisusta)

Palkkasihteeri, Palkanlaskenta, vakinainen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Palkkasihteeri, Palkanlaskenta, vakinainen

Työavain 1-87-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 16.08.2019 kello 15:45
Henkilöstöpalvelut/palkanlaskenta , Kamreerintie 5 02770 Espoo
Konsernihallinto, Henkilöstö/Henkilöstöpalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Etsitkö työtä, jossa pääset toimimaan monipuolisissa palkanlaskennan tehtävissä? Haluatko osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa työtäsi arvostetaan? Haemme nyt Espoon kaupungin palkanlaskentaan palkkasihteeriä hoitamaan palkanlaskentaa itsenäisesti osana palkkatiimiä. Tehtävä sisältää palkkaan vaikuttavien tietojen tallennus- ja selvitystehtäviä, oikeellisuuden varmistamisen sekä palkka-asioihin liittyvän asiakaspalvelun ja neuvonnan. Lisäksi vastuu päivärahojen ja muiden etuuksien hakemisesta kuuluu tehtävään. Espoon kaupungilla pääset kehittämään ammatillista osaamistasi osana Suomen toiseksi suurimman kaupungin palkkahallintoa. Joukostamme löydät ammattitaitoiset esimiehet ja työkaverit, jotka tukevat ja auttavat toinen toisiaan. Työskentelyn sujuvuuden ja yhteisöllisen työilmapiirin takaavat modernit työvälineet ja aivan uusi monitoimitila. Espoon kaupungin työntekijänä olet oikeutettu henkilöstöetuihin, joiden tavoitteena on henkilöstön hyvinvoinnin, kehittymisen ja työssä viihtymisen edistäminen. Toimistomme sijaitsee Espoon keskuksessa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kulkeminen muualta pääkaupunkiseudulta tai kauempaakin sujuu siis mutkattomasti junalla tai bussilla. Työsuhde alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna heti hakuajan päätyttyä. Henkilökohtaiset haastattelut pidetään 26.8., 27.8. ja 28.8.2019. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta ja tarkkuutta. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja tartut reippaasti toimeen. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen ja oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta, erityisesti kokemusta kunnallisesta palkanlaskennasta sekä kokemusta eHIJAT-palkkajärjestelmästä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2373,50 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikko


Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki, joka työllistää lähes 14 000 työntekijää. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Palkanlaskentaesimies Marina Kalliomäki
046 877 3121
etunimi.sukunimi@espoo.fi
1.8. klo 9-11, 8.8. klo 12-14 ja 13.8. klo 9-11