(Poistunut julkaisusta)

Palkkapalveluasiantuntija
Integrata

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Meillä on tapana tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Siksi etsimme nyt jo tiimiä Poriin, vaikka yrityksemme yksi kolmesta osoitteesta on ollut karhukaupungissa yli 10 vuotta. Toki voit hakea palkansaajaksi meille jo pelkästään tämän tiedon perusteella, mutta seuraavassa tarjoilemme työnhakusi tueksi todella outoja, mutta ehdottoman uniikkeja tärppejä tulevaisuuden palkanlaskennasta.

Mikä homma?

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua ”pitäkää tunkkinne!” -tyyppisesti, eli perinteistä poiketen. Parhaalla ei välttämättä tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmisiähän tässä ollaan). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Tuotamme siis tulevaisuudessa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Manuaalisten vaiheiden ja paperipinojen jäädessä pois pöydältäsi, vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi. Ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Kuin myös kaffepausseihi kauramaidol, oles hyvä!

Olemme kolmella paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Pystytämme Poriin kokonaan uuden palkkapalvelusolun ja etsimme nyt sinua sen osaksi. Kerro toki kaverillekin, sillä tavoitteenamme on löytää sinulle vähintään kaksi kivaa kokenutta kollegaa. Lähityökavereita sinulla tulee olemaan ainakin viisi. Yksi heistä on raumalainen.

Tukenasi on myös 30 muun palkkapalveluasiantuntijan joukko sekä kasa konsultteja koko HR:n hiekkalaatikolta, Helsingissä ja Tampereella. Kaikkiaan meitä on 80. Toimipisteemme Porissa sijaitsee Crazy Townin yhteisötilassa, matkakeskuksen tuntumassa. Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Päätyösi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit pyörimässä ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä porilaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Mepcon ja palkanlaskennan perusprosesseja automatisoivan robotin opetamme myös työkaveriksesi. Jos nyt ette sattuisi jo olemaan ”eläk sääki viä?” -tason tuttuja entuudestaan. Pelkkä kybertyö tämä ei kuitenkaan ole: Aiempi kokemus perinteisestä palkanlaskennasta on välttämätöntä ja sydämen sivistystäkin tarvitaan.

Porilaisesta periksiantamattomuudesta tai payroll specialistin työkokemuksesta tuskin on haittaa. Asiakkaillemme sovelletaan lisäksi monia eri työehtosopimuksia ja kaikkien osaamisesta (vaikka unissaan) on etua.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan Suomen Porissa sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi tiimiläisten hyvinvointiin: Pidämme huolta ihmisistä ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. kertaalleen Suomen parhaan työpaikan. Meillä ei myöskään ole ollenkaan esi-ihmisiä (ent. esimies), eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiedetään, näppis polttelee päästä tämän päivän palkkapuuhiin, mutta lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Tulevan työkaverisi mietteet
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme laittaneet paukkuja

Jos tutustuttuasi netissä ajatuksiimme sekä somessa yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä a) Porissa ja b) tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 17.11.2019 klo 23:59 mennessä.

Päätökset tehdään yhtäkkii, eli marraskuun loppuun mennessä. Uuden tiimin on tarkoitus startata työskentely yhdessä viimeistään helmikuun alussa. Palkkapussin startista emme mene ikinä takuuseen.

Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa tamperelainen: Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

palkanlaskija  palveluasiantuntija