(Poistunut julkaisusta)

Palkkapalveluasiantuntija, Pori
Integrata Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020
Integrata Oy
Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Meillä ei keskitietä kuljeta, vaan tapana on tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Siksi etsimme Porin tiimiimme nyt enempi (kyllä, kuulemma se on sana) palkkapalveluasiantuntijoita. Toki voit hakea palkansaajaksi meille jo pelkästään parin parren perusteella, mutta seuraavassa tarjoilemme työnhakusi tueksi ”todella outoja, ehdottoman uniikkeja” tärppejä tulevaisuuden palkanlaskennasta.


Mikä homma? 

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua "pitäkää tunkkinne" -tyyppisesti, eli perinteistä poiketen. Parhaalla ei tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmisiähän tässä ollaan). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Tuotamme tulevaisuudessa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Räjäytämme jo nyt paperit pöydältäsi: manuaalisten vaiheiden väistyttyä vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi. Ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Kuin myös kaffepausseihi kauramaidol, oles hyvä!

Integrata on kolmella paikkakunnalla yksi 100:n ihmisen tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Kerro tästä tsäänssistä toki kaverillekin, sillä tavoitteenamme on löytää kerralla useampi kiva kollega. Porissa sinua odottaa oma palkkasolu sekä muutama muu lähityökaveri. Yksi heistä on raumalainen...

Toimipisteemme Porissa sijaitsee Crazy Townin yhteisötilassa, metrimitan päässä Matkakeskuksesta. Etätöitä olemme tehneet jo yli 10 vuotta. Työ edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Päätyösi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit pyörimässä ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä. Tukenasi on myös yli 30:n muun palkkapalveluasiantuntijan joukko sekä kasa konsultteja koko HR:n hiekkalaatikolta, Helsingissä ja Tampereella.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä porilaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Mepcon ja palkanlaskennan perusprosesseja automatisoivan robotin esittelemme myös työkavereinasi. Jos nyt ette sattuisi jo olemaan ”eläk sääki viä?” -tason tuttuja entuudestaan. Pelkkä kybertyö tämä ei kuitenkaan ole: aiempi kokemus perinteisestä palkanlaskennasta on välttämätöntä ja sydämen sivistystäkin tarvitaan.

Porilaisesta periksiantamattomuudesta tai payroll specialistin työkokemuksesta tuskin on haittaa. Asiakkaillemme sovelletaan lisäksimonia eri työehtosopimuksia ja TES-osaamisesta on etua.


Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan Suomen Porissa sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi tiimiläisten hyvinvointiin: pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. kertaalleen Suomen parhaan työpaikan. Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä (ent. esimies). Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiedetään, fiilis on "men ny menee"! Mutta lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Tulevan työkaverisi mietteet
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme panneet paukkuja


Jos tutustuttuasi Jakamossamme muihinkin ajatuksiimme sekä somessa yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä a) Porissa ja b) tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 15.11. klo 23:59 mennessä.

Päätökset tehdään yhtäkkii, eli sinun on tarkoitus startata työskentely mahdollisimman pian. Palkkapussin startista emme kyllä mene ikinä takuuseen.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. "Hiuka häävii!"

Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa ihan oikea ihminen: Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484. Jos puolestasi puhut mieluummin koneille, voit kysyä meiltä mitä tahansa tästä työpaikasta myös WhatsAppissa, 050 531 8580.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: palkanlaskija, palkka-asiantuntija
 

>> Hae tähän työpaikkaan <<

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Rautatienpuistokatu 7, Pori